Aanmelden

Wil je graag even komen praten alvorens je kandidaat te stellen voor begeleiding? Dan kan! We maken graag een afspraak met jou voor een vrijblijvend gesprek.

Heb je een besluit genomen en wil je jezelf aanmelden?  Download dan hier de Aanmeldingsbundel TLZ Noord of haal het af op het Pro Mente-secretariaat te Sint-Niklaas. Deze bundel wordt gebruikt voor zowel een aanvraag voor thuisbegeleiding als voor een aanvraag beschut wonen.

Deel 1 vul je zelf in.

Deel 2 richt zich naar een persoon uit je naaste omgeving, iemand die je graag wil betrekken bij de begeleiding. Als je dit liever niet wil, kan je dit deel open laten.

Ook aan jouw verwijzer vragen we om enkele vragen te beantwoorden. Deze vragen vind je in deel 3. Dit hoef je dus niet zelf in te vullen. We vragen wel jouw akkoord voor het doorgeven van deze informatie.

Gelieve ook aan te duiden voor welke hulp je een aanmelding wenst te doen.

 

De ingevulde aanmeldingsbundel stuur je op naar de intakecoördinator Bart Dentant => contact. Het adres waarnaar je de bundel mag sturen staat op de eerste pagina van de bundel zelf.

Je wordt dan zo snel als mogelijk uitgenodigd voor een intakegesprek. Een begeleider bespreekt met jou je zorgvragen en wensen op verschillende levensdomeinen. Tijdens dit gesprek is er zeker ruimte om eventuele vragen die je hebt te beantwoorden. Tijdens een tweede gesprek met de coördinerend psychiater gaan jullie dieper in op je psychiatrische kwetsbaarheid.

Daarna laten we jou weten of je al dan niet terecht kan bij het TLZ Noord en wanneer er vermoedelijk een plaats vrijkomt.  Dit laatste hangt af van de wachtlijst op dat moment.

Heb je nog vragen?  Neem dan zeker contact op.