Aanmelden in Dendermonde

Aanmelden in Dendermonde

Wil je graag even komen praten alvorens de stap naar beschut wonen te zetten? Dan kan! Pro Mente-diensthoofd Bart Van de Voorde maakt graag een afspraak met jou voor een vrijblijvend gesprek.

Heb je een besluit genomen en wil je jezelf aanmelden?  Download dan hier het aanmeldingsformulier  of haal het af op het Pro Mente-secretariaat te Dendermonde.  Laat het door je huisarts of psychiater invullen en stuur het op naar de coördinerend psychiater van IBW Pro Mente Dendermonde”.

Je wordt dan zo snel als mogelijk uitgenodigd voor een intakegesprek op het Pro Mente-secretariaat te Dendermonde.  Daar krijg je alle informatie over Beschut Wonen.  Een begeleider bespreekt bovendien met jou je zorgvragen en wensen op verschillende levensdomeinen. Tijdens een gesprek met de coördinerend psychiater gaan jullie dieper in op je psychiatrische kwetsbaarheid

Daarna laten we jou weten of je al dan niet terecht kan in beschut wonen en wanneer er vermoedelijk een plaats vrijkomt.  Dit laatste hangt af van de wachtlijst op dat moment.  We proberen de wachttijd zo goed mogelijk in te schatten.

Heb je nog vragen?  Neem dan zeker contact op.