Aanmelden in Sint-Niklaas

Aanmelden in Sint-Niklaas

Wie alleen woont in de agglomeratie Sint-Niklaas, kan beroep doen op het IBW Pro Mente Sint-Niklaas voor begeleiding aan huis.

Wil je graag even komen praten alvorens de stap te zetten? Dan kan! Pro Mente-diensthoofd Bart Dentant maakt graag een afspraak met jou voor een vrijblijvend gesprek.

Heb je een besluit genomen en wil je jezelf aanmelden?  Download dan hier het  aanmeldingsformulier of haal het af op het Pro Mente-secretariaat te Sint-Niklaas.  Laat het door je huisarts of psychiater invullen en stuur het op naar de coördinerend psychiater van IBW Pro Mente Sint-Niklaas”.

 

Je wordt dan zo snel als mogelijk uitgenodigd voor een intakegesprek op het Pro Mente-secretariaat.  Daar krijg je alle informatie over begeleiding aan huis.  Een begeleider bespreekt bovendien met jou je zorgvragen terwijl de coördinerend psychiater ingaat op je psychiatrische problemen.

Daarna laten we jou weten of je al dan niet in aanmerking komt voor begeleiding aan huis en wanneer er vermoedelijk een plaats vrijkomt.  Dit laatste hangt af van de evnetuele wachtlijst op dat moment.  We proberen de wachttijd zo goed mogelijk in te schatten.

Heb je nog vragen?  Neem dan zeker contact op.”